петък, 5 януари 2018 г.

Ремонт и къртене на баня

Ето, че дойде така дългочаканата топла и приятна пролет, която ни зарежда с добро и весело настроение.

Но както знаем, пролетта е сезона и на ремонтите. Ако сте решили да освежите вашата баня или изцяло да е подмените, то сега е точния момент.

Кои са важните стъпки при ремонта и къртенето на една баня?

От съществено значение разбира се е избора на подходящи плочки, майстор за ВиК услуги, както и майстор за лепене на плочки. Но идва момента, в който трябва да се изкърти старата мозайка или фаянс/теракот. Точно тук е момента да се включим и ние, тъй като на всеки е ясно, че "добрият" фаянсаджия няма да тръгне сам да кърти стария под...

Нашата фирма кърти,чисти,извозва.com може да Ви предложи това и то на изгодни и ниски цени за къртачни услуги. Баня с размери около 20 кв.м се кърти от един наш служител само за няколко часа. След това количеството строителни отпадъци, което в повечето случаи е доста голямо, трябва да бъде изчистено и извозено, тъй като не може да изхвърлим чувалите в контейнера пред дома Ви. Ние ще Ви осигурим почистването и транспорта за извозване на строителните материали до специално сметище за целта, като таксата за смет е за наша сметка.

Снимка на ремонтирана баня

Материалът Ремонт и къртене на баня е публикуван за пръв път на Зона за строители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар